Салат з куркою та маринованою цибулею — свіжий смак на літо.


Салат з куркою, цибулею і перцем — страва, яка вразить байдужих до курятини своїм яскравим смаком. Маринована цибуля надає йому неповторного шашличного колориту, а поєднання зі свіжим болгарським перцем і ніжним м'ясом виглядає елегантно та апетитно.
Рецепт опублікували на YouTube каналі Cooking Приготування їжі.
Інгредієнти:
- куряче філе — 300 г;
- червона цибуля — 1 шт.;
- болгарський перець — 1–2 шт. (червоний і/або зелений);
- петрушка — 1 пучок;
- оцет — 2 ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- вода (кип'яток) — для маринування;
- майонез — для заправки;
- сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування
Нарізати червону цибулю півкільцями, викласти в миску, додати оцет, цукор і залити окропом так, щоб вода повністю покрила цибулю. Залишити маринуватися на 10 хвилин.
Тим часом відварити куряче філе до готовності, охолодити й подрібнити — нарізати тонкою соломкою або розібрати руками на волокна.
Болгарський перець нарізати тонкою смужкою. Петрушку дрібно посікти. Відтиснути замариновану цибулю від зайвої рідини. Змішати всі інгредієнти в глибокій мисці, посолити, поперчити та заправити майонезом. Подавати охолодженим.
Пропонуємо вам ознайомитися з нашою добіркою салатів, які чудово підходять для літнього раціону
Рецепт літнього олів'є — страва, яка має неймовірний смак, а готується лише за 5 хвилин.
Рецепт салату з кабачків, як у ресторані, який можна готувати через день.
Смачний салат з баклажанами за 10 хвилин, який можна готувати все літо.
Рецепт салату з кабачків по-корейськи, спробуйте приготувати — і він стане улюбленим на літо.
Рецепт легкого салату, який можна їсти навіть уночі, а готувати лише 5 хвилин.
Рецепт салату з кабачками, для якого знадобиться лише 3 продукти, а виходить так смачно і недорого.
У статті розкрито рецепт приготування салату з куркою, цибулею і перцем, який вражає яскравим смаком та апетитним виглядом. Завдяки маринованій цибулі страва має особливий колорит і ідеально підходить для будь-якого свята чи спекотного дня. Кожен інгредієнт підкреслює смак і текстуру салату, роблячи його улюбленим завжди.
Читайте також
- Допоможіть буряку пережити нестерпну спеку — що робити влітку
- Легендарні бохо-сукні з 2000-х знову в тренді
- Як пів квартири — скільки коштує дизайнерський ремонт житла
- Розкладіть пасинки томатів навколо смородини — і ви побачите диво
- Грози, спека і комфортні вихідні — прогноз погоди від Діденко
- Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу