Китай зробив рис суттєво смачнішим.


За останні 16 років смак і текстура рису в Китаї покращилися. Китайський національний дослідницький інститут рису провів тести, які показали, що якість азіатського рису, вирощеного в Китаї, значно поліпшилася в порівнянні з 2009 роком.
Оцінка смаку рису базується на національному стандарті, який оновили в 2008 році і враховує зовнішній вигляд, запах, смак та текстуру холодного рису. Даний стандарт використовується для отримання загального рейтингу якості продукту.
Висновок китайських дослідників показує, що підвищення врожайності для забезпечення продовольчої безпеки не завжди впливає на якість продукту. Генетичні покращення та контроль за умовами вирощування включаються до факторів, які впливають на якість рису.
Китай є найбільшим виробником рису у світі, на який минулого року припадало 28% світового виробництва.
Також, китайська фірма отримала критику за небезпечне завдання під час тренінгу зі згуртування колективу. Співробітникам компанії довелося ковтати вогонь в рамках вправи для формування команди.
Читайте також
- Подорожчання базових продуктів: що відбувається з цінами на цукор та сіль у червні
- Поранені військові мають право на грошову допомогу від держави: деталі
- Шпроти без риби та тушонка без м'яса: українцям пояснили, як відрізнити підроблені консерви в магазині
- Спочатку спека, потім дощі з похолоданням: синоптик Діденко попередила про погодні "гойдалки" тижня
- Україна переходить на 230 вольт: чи виростуть рахунки за світло і чи витримає проводка
- Водіям показали нові ціни на АЗС: де заправлятися стало невигідно